Wie zit er achter De Provincieklusser?

Dat zijn wij, Erik van Asselt en mijn vrouw Tineke.
Wie doet wat? Tineke is degene die alles op het thuisfront regelt: de telefoon, mijn broodtrommel, en nog veel meer. Ik ben meestal aan het werk dus niet al te veel thuis.

Ik ben altijd al een fervent klusser geweest wat niet vreemd is, want ik heb een technische opleiding genoten, o.a. LTS en vervolgens MTS. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd om me nog beter in mijn beroep te bekwamen.. Vervolgens ben ik de uitdaging aangegaan bij Doeland dat lid is van het Keuken- en Badgilde. Behalve het werk in deze Doe-Het-Zelf Winkel heb ik ook keukens en badkamers voor de klanten geplaatst. Natuurlijk had ik dat in mijn opleiding geleerd maar in de praktijk leer je de vaardigheden hoe je snel werkt met als resultaat een prima stukje vakwerk.

Na al die jaren voor een baas gewerkt te hebben, begon het te kriebelen. Mijn droom was ooit zelfstandig te worden en een eigen bedrijf op te bouwen. Zelf je beslissingen nemen en klanten goed adviseren. Voor het plaatsen van keukens, badkamers en tegelzetten draai ik mijn hand niet om en natuurlijk neem ik ook het installatie-, loodgieters- en timmerwerk voor mijn rekening. Daarnaast kan ik ook service verlenen op het gebied van keuken inbouwapparatuur, het vernieuwen en inbouwen van keukenapparatuur en het plaatsen en aansluiten van een vaatwasser in een bestaande keuken. Ook voor het aanleggen / uitbreiden van uw antenne installatie kunt u bij mij terecht.

Als klussenman zie ik het als een uitdaging de kwaliteit van het te leveren werk op een hoog niveau te houden. Als ondernemer kun je alleen maar slagen als je je afspraken nakomt. Dat is de basis van ondernemen en als je dat goed doet, merk je dat in het aantal opdrachten en contacten. Mijn vrouw Tineke zal vooral administratief de touwtjes in handen nemen. Wanneer u belt krijgt u haar waarschijnlijk aan de lijn want ik wil me volledig concentreren op het werk. Er zal waarschijnlijk weinig vrije tijd overblijven voor mijn grote hobby, mijn `Harley en Jeep Wagoneer 1966 die ik zelf onderhoud. Maar ik heb zoveel plezier in het klussen dat ik dat in mijn hart eigenlijk helemaal niet erg vind. Neem gewoon eens vrijblijvend contact op en kijk wat ik voor ú kan doen.

Erik en Tineke van Asselt

Start typing and press Enter to search